Marianne A. Krog RB's trenings- og kostholdsekspert

Jeg heter Marianne Aas Krog og er Romerikes Blads nye kostholds- og treningsekspert. Jeg er tidligere langrenns- og skiskytter, utdannet i treningslære og samfunnsernæring og konkurrerer nå i fitness. Opprinnelig kommer jeg fra Maura og er 28 år.

Mitt mål er å få deg til å trene og spise sunnere. Det trenger ikke være vanskelig, bare det gjøres smart. Skal man trene og gjøre kosten sunnere, er det viktig ikke å gape over for store eller for mange endringer i starten. Små og enkle grep gjør en stor forskjell for de fleste. Det viktigste er at du klarer å opprettholde endringene over tid, helst for alltid.

Til daglig jobber jeg som sertifisert helsecoach i GROW-optimal helse (bedriftshelsetjenester) og driver mitt eget coachingfirma, Discover Your Fitness. Her hjelper jeg folk med å endre kroppssammensetning, oppnå varig vektnedgang, samt coacher fitnessutøvere mot konkurranser og mosjonister med å bli bedre i kondisjonsidrett.

Jeg har alltid drevet fysisk aktivitet og konkurranseidrett. På ski begynte jeg å konkurrere som seksåring. I sommerhalvåret spilte jeg fotball. Begge deler for Bjerke-IL. Bjørn Dæhlie og Thomas Alsgaard var mine store forbilder, og lenge hadde jeg som mål å bli like god som dem. Da jeg la opp som 21-åring, var beholdningen min to gull i junior-NM i skiskyting (eldste juniorklasse), opp mot 20 gull i KM, samt deltagelse i EM i skiskyting. De siste årene har jeg drevet med fitness, der jeg har flere gode plasseringer å vise til, deriblant 1. plass i Figure i Excalibur i Culver City, USA. Denne sporten gir meg muligheten til å få utspill for et stort konkurranseinstinkt og å jobbe med trening og helse. Utdannelsen og erfaringene mine bruker jeg i mitt arbeid som personlig trener. Noe jeg har vært i mange år både på treningssentre og online.

Min kompetanse og min sterke lidenskap for trening, mat og helse skal jeg nå bruke til å gi deg ukentlige tips og råd. Tipsene vil være tilpasset både nybegynnere og viderekommende.

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å stille meg spørsmål. Og om du ønsker det, kan jeg også gi deg mer personlig veiledning.

Vist 1640 ganger. Følges av 3 personer.
Annonse